Werkverlichting

ALLE SOORTEN WERKVERLICHTING VOOR BEDRIJFSWAGENS


Binnenverlichting voor uw laadruimte of mobiele werkplaats

Bijna alle bedrijfswagens zijn standaard voorzien van verlichting aan de binnenzijde. Vaak schiet de standaard uitrusting echter te kort. Wij zorgen ervoor dat u comfortabeler en efficiƫnter kunt werken (en alles beter kunt vinden) dankzij speciaal op uw behoefte afgestemde verlichting.

 

Werklampen

Is het belangrijk dat u perfect zicht heeft bij het achteruitrijden? Werkt u ook geregeld achter uw voertuig? Dan voorzien wij u graag van extra werklampen achterop uw wagen. Ook hier geldt dat wij de gekozen verlichting afstemmen op uw werkzaamheden.


Signaalverlichting voor uw veiligheid

Voertuigsignalering is een belangrijk deel van uw uitrusting, wanneer u werkzaamheden uitvoert in de openbare ruimte. Er zijn talloze systemen, van eenvoudige LED balken en zwaailichten tot zeer uitgebreide optische (en akoestische) signalering. Wij voorzien uw bedrijfswagen snel van de juiste waarschuwingslampen, die passen bij uw werk.

 

Wij maken hierbij gebruik van LED verlichting. Dit heeft meerdere voordelen voor u:

 

  • Energiezuinig
  • Zeer lange levensduur
  • Hoge licht intensiteit
  • Compact systeem
  • Stootvast

 

Neem contact met ons op en we nemen samen, op basis van uw werkzaamheden, wensen en de geldende wetgeving, de best mogelijke opties voor u door.


UW BEDRIJFSWAGEN ALTIJD
GOED ZICHTBAAR


Goede verlichting van uw voertuig is van groot belang. Goed zichtbaar zijn is immers wel zo veilig (en gewoon verplicht) en met de juiste verlichting kunt u ook in het donker goed werken.


JS Technical Service heeft veel ervaringen in het plaatsen van bedrijfswagenverlichting. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor lichtbalken, LED lampen, draailampen of een combinatie hiervan.


Onze merken

Wij werken onder meer met de volgende kwaliteitsmerken:

OFFERTE

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op:


0524-785753

info@js-tech.nl


Copyright 2020 @ All Rights Reserved