Waarschuwingssystemen

WAARSCHUWINGSYSTEMEN

Achteruitrijcamerasystemen hebben de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. Niet zo gek, want altijd perfect zicht achteruit hebben, zodat u ook op slecht verlichte of drukke terreinen nooit meer schade rijdt, is een geruststellende gedachte.


JS Technical service heeft veel ervaring met het plaatsen van achteruitrijcamerasystemen en monitoren. We helpen u graag met het uitkiezen van het best mogelijke systeem voor uw wagen en werkomstandigheden.

BIJ JS TECHNICAL SERVICE ALTIJD EEN OPLOSSING OP MAAT


Er zijn veel verschillende mogelijkheden (en verschillende prijsklassen) voor dergelijke systemen. Denk hierbij aan plaatsing van een camera bij de kentekenplaat of op het dak van uw voertuig. Voor elk type bedrijfswagen hebben wij een achteruitrijcamera beschikbaar. Ook het plaatsen van  meerdere camera’s voor optimaal zicht behoort tot de mogelijkheden. De meeste camerasystemen kunnen wij zonder boren installeren.

 

Display of externe monitor

Heeft uw wagen een originele display? Dan kunnen wij een achteruitrijcamera met interface installeren die u vervolgens op uw eigen display kunt zien. Heeft uw wagen zo’n scherm niet? Dan voorzien we u graag van een goede externe monitor.

 

Mail ons het type bedrijfswagen en welke radio er in zit en u ontvangt snel een prijsopgave!

 

Uw investering snel terugverdiend

Naast het feit dat een camera- en parkeerhulpsystemen een relatief kleine investering zijn, is dit ook een investering die zich snel terug verdient. Deze systemen zijn namelijk al rendabel vanaf de eerste keer dat u blikschade weet te voorkomen.

OFFERTE

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op:


0524-785753

info@js-tech.nl


Copyright 2020 @ All Rights Reserved