Inbraakwering

DIEFSTAL UIT BEDRIJFSWAGENS: EEN GROTE ONKOSTENPOST


Inbraak in bedrijfswagens levert ondernemers forse financiële schade op. Naast diefstal van de lading wordt de wagen zelf vaak beschadigd tijdens de inbraak, wat u weer op extra kosten jaagt. Na een inbraak moet u de werkmaterialen en vaak dure gereedschappen opnieuw aanschaffen. Daarnaast moet u geplande werkzaamheden vaak afzeggen of loopt u forse vertraging op. En de verzekeringspremie? Die stijgt bij elke inbraak verder.

 

Wij helpen u graag om dit soort bijzonder vervelende verrassingen te voorkomen. Wij kunnen u onder meer voorzien van

 

  • Laadruimtebeveiliging
  • Achterdeur- en aanhangerbeveiliging
  • Zijdeurbeveiliging
  • Trekhaakslot
  • Raamroosters

UW BEDRIJFSWAGEN GOED
BEVEILIGD TEGEN INBRAAK


Wilt u uw bedrijfswagen beveiligen tegen ladingdiefstal? Een verstandige keuze, want de laatste jaren worden meer en meer ondernemers het slachtoffer van inbraak in hun bedrijfswagens. JS Technical Service kan u voorzien van inbraakwering die op termijn veel geld kan besparen.

 

Bedrijfswagens en bestelbussen zijn populair onder dieven. Niet elke ondernemer heeft de mogelijkheid zijn bedrijfswagen of bedrijfswagenpark op een afgesloten locatie te stallen. Het gros van de bedrijfswagens staat onbeheerd bij een bedrijf, bouwplaats of woning. Ook in woonwijken zijn bedrijfswagens geliefd. Vaak staat de privé auto voor het huis en in het zicht en geldt dat lang niet altijd voor de bedrijfswagen. Terwijl deze vaak wel een kostbare lading hebben.

Tip: uw bedrijfswagen(s) goed beveiligen kan u korting opleveren op uw verzekeringspremie!

LAADRUIMTEBEVEILIGING DOOR JS TECHNICAL SERVICE


Wij beschikken over diverse systemen van gereputeerde merken. Of uw laadruimte nu via één of meerdere deuren toegankelijk is, wij voorzien u altijd van de juiste oplossing, in de vorm van uiterst betrouwbare en weerbare bescherming.

 

We plaatsen het beveiligingssysteem aan de binnenzijde, zodat het niet geforceerd kan worden, en buiten het zicht; u heeft straks dus geen zichtbare sloten en grendels in en aan uw bedrijfswagen. Het geavanceerde bedieningspaneel komt in de cabine, zodat het altijd goed toegankelijk is. U vergrendelt uw wagen met een unieke sleutel, die bovendien gekoppeld is aan het kenteken van uw auto.

 

Een aanvullend voordeel van goede, gecertificeerde laadruimtebeveiliging is dat u hiermee een forse korting kunt krijgen op diverse laadruimteverzekeringen. Wanneer u kostbare lading of duur gereedschap heeft, verdient deze bescherming zich al snel terug.


Achterdeur- en aanhangerbeveiliging

Van een robuust beveiligingsproduct als dit gaat een sterke preventieve werking uit. Iedereen die zich aan de achterzijde bevindt, ziet direct dat uw wagen deugdelijk is beveiligd. Het kan in korte tijd achter de trekhaak worden gemonteerd en bestaat uit een stevige koker van staal, die in een L-vorm is gelast. Het slot is weggewerkt in een slotenkast. Heeft uw bedrijfswagen een opstapje of een demontabele trekhaak? Dan adviseren we u een andere oplossing.

Zijdeurbeveiliging

Zijdeurbeveiliging werkt middels een haak-oog constructie, wat garant staat voor een zeer degelijke sluiting van de zijdeur. Dit systeem is doorgaans voldoende om inbraak via de zijdeuren te voorkomen. Heeft u ramen in de zijdeuren, dan adviseren wij u om ook raamroosters te plaatsen, zodat u er zeker van bent dat het dievengilde zich geen toegang tot uw voertuig zal verschaffen.

 

Een ijzersterk trekhaakslot

Door een slot op uw trekhaak te plaatsen, beschermen wij uw achterdeuren of achterklep effectief tegen inbraak. Het slot is letterlijk en figuurlijk ijzersterk, is verzinkt door elektrolyse en afgewerkt met een poedercoating. U kunt het vervolgens snel en eenvoudig bedienen met de bijgeleverde, unieke sleutel.

 

Raamroosters

De ramen van uw bedrijfswagen zijn de zwakste plek. Bescherm deze daarom met stevige raamroosters, van geperforeerde staalplaat. Ook hiervoor geldt dat van de aanwezigheid van deze robuuste stalen roosters een afschrikwekkende en preventieve werking heeft.

 

Onze merken:

Wij werken veel met producten van Carbolt, maar kunnen u ook voorzien van oplossingen van andere merken.

OFFERTE

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op:


0524-785753

info@js-tech.nl


Copyright 2020 @ All Rights Reserved