Bedrijfswageninrichting

BIJ ONS STAAN UW WENSEN ALTIJD VOOROP


Al in het offertetraject gaan we samen met u op zoek naar de best mogelijke inrichting voor uw bedrijfswagen(s). We inventariseren uw wensen en denken mee over een efficiënte, praktische en praktijkgerichte oplossing, waarbij gebruiksgemak en de veiligheid van mens en materiaal hand in hand gaan. Onze kostenindicaties zijn altijd all-in; wij zijn helder over onze prijzen en houden, net als u, niet van verrassingen en teleurstellingen achteraf.


Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Dankzij onze ervaring, vakmanschap en de keuze van materialen die wij gebruiken, kunnen we u een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Wij maken uitsluitend gebruik van producten en merken van bewezen kwaliteit, die aantoonbaar lang meegaan. Hierdoor bieden we u een oplossing waar u jaren mee vooruit kunt en helpen we u om uw investeringskosten op de lange termijn laag te houden.

BEDRIJFSWAGENINRICHTING

OP MAAT, DOOR EEN ERVAREN SPECIALIST


JS Technical Service beschikt over decennia aan ervaring op het gebied van bedrijfswageninrichting. Wij hebben de kennis, kunde en materialen om u te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossing. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsvoertuig ordentelijk en efficiënt is ingericht, zodat u veel tijd bespaart en altijd goed voor de dag komt met uw bedrijfswagen. 


Wij zijn er voor iedereen

Of u nu een eenmanszaak hebt met één bedrijfswagen of verantwoordelijk bent voor een compleet wagenpark, wij helpen u graag om uw wensen omtrent bedrijfswagen-inrichting te realiseren. Wij hebben al voor een breed scala aan opdrachtgevers, met elk hun eigen wensen en uitdagingen, voertuigen ingericht.

Tip: weet u dat u bij een nieuwe bus de inrichting vaak mee kunt nemen in het leasebedrag?

ALTIJD DE BEST MOGELIJKE MAATWERKOPLOSSING


Om u van een zo goed mogelijke bedrijfswageninrichting te kunnen voorzien, werken wij met enkele topkwaliteit inrichtingssystemen. Deze passen we op maat voor u toe, zodat de inrichting altijd maximaal is afgestemd op uw wensen.

 

We maken onder meer gebruik van modulaire systemen, die uit meerdere bij elkaar passende onderdelen bestaan. Denk hierbij aan staanders, schuifladen, schappen, koffertableaus, tussenbakken, langgoedbakken en opklapbare werkbanken. Al deze ‘modules’ zijn ook nog eens in verschillende maten te plaatsen en op verschillende manieren in te delen, waardoor we precies de juiste combinatie voor u kunnen maken.


Lichte systemen

We kunnen u voorzien van stevige, duurzame, maar toch lichte inbouwsystemen. Dit biedt u diverse voordelen. Hierdoor kunt u op jaarbasis flink besparen op uw brandstofverbruik. Een keuze voor een door JS Technical Service geïnstalleerde bedrijfswageninrichting, is ook een duurzame keuze. Naast het feit dat alle materialen die wij gebruiken een lange levensduur hebben, zijn ze duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar.

Vloerladesystemen

Wij bieden u ruime keuze in vloerladesystemen, waarbij u kunt kiezen uit (een combinatie van) RVS, aluminium, staal en lichtgewicht hout. De vloerladen die wij installeren bieden u veel opbergmogelijkheden, omdat ze een hoog laadvermogen hebben. Zo kunt u in de bovenste lade alleen al voor 100 kg aan materialen kwijt. De lades zelf bieden ons de vrijheid om ze precies zo in te delen dat uw materialen maximaal efficiënt worden opgeborgen. Maatwerk dus.

Verder zijn de lades hermetisch afgesloten. Uw materiaal kan er onmogelijk uit vallen tijdens het rijden, terwijl vuil en stof buiten worden gehouden. De systemen die wij inbouwen zijn bovendien zeer crashbestendig en hebben een lange levensduur. Het komt geregeld voor dat systemen die wij inbouwen uiteindelijk met de gebruiker mee verhuizen naar een nieuwe bedrijfswagen.

 

Afhankelijk van de gebruikte materialen en systemen, bieden wij meerdere jaren garantie. Hierover zijn we in het offertetraject al direct duidelijk.


Wij maken onder meer gebruik van de volgende merken:

OFFERTE

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op:


0524-785753

info@js-tech.nl


Copyright 2020 @ All Rights Reserved